MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. USE CODE: “SALE70”.

Cart

Order online or call us (1800) 000 8808

Livrare gratuita la comenzi de peste 150 Lei

30 -Day returns money back

24/7 Support

Anularea unei comenzi și returnarea

Anularea unei comenzi si returnarea

Clientul are dreptul sa anuleze orice comanda efectuata in termen de maxim 24 de ore de la plasarea acesteia. In situatia aceasta, Societatea va returna orice suma achitata in avans in contul specificat de client. Renuntarea la cumparare se aplica doar persoanelor fizice.

Politica de retur

Conform OUG nr. 34/2014, clientul poate returna un produs in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea acestuia, fara penalitati sau invocarea unui motiv.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Astfel, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: sa fie intact, sa se afle in ambalajul original (cu instructiunile si accesoriile aferente), sa nu contina urme de consum si uzura. In situatia in care produsul indeplineste conditiile mentionate, clientului i se va inapoia valoarea comenzii. Conform legislatiei, Aly Natural Products SRL-D va returna suma platita in termen de  max 14 zile  prin transfer bancar, in contul specificat de catre client.

Confirmarea inregistrarii returului va fi realizata in scris de catre Societate in maxim 24 de ore de la receptionarea obiectului returnat. La primire, coletul va fi verificat daca indeplineste conditiile de mai sus. In caz contrar, societatea isi rezerva drepturile de a refuza returnarea contravalorii. Returul se face pe exclusiv pe cheltuiala clientului.

Prin exceptie, in cazul in care clientului nu i s a livrat produsul corespunzator specificatiilor din comanda, sau prezinta defecte de fabricatie, acesta poate opta pentru un schimb de produs sau restituirea valorii. De asemenea, este necesara returnarea produselor in stare originala.

Pentru a solicita un retur este necesara trimiterea in scris a unei intentii de retur la adresa de contact: comenzi@alyorganic.com