MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. USE CODE: “SALE70”.

Cart

Order online or call us (1800) 000 8808

Livrare gratuita la comenzi de peste 150 Lei

30 -Day returns money back

24/7 Support

Cine suntem?

Cine suntem?

Suntem o echipa mica cu idealuri marete si aspiratii sanatoase. Ne incurajam sa traim sanatos, fara a afecta fauna sau mediul inconjurator. Ne dedicam progresului si lucram continuu la noi modalitati prin care sa promovam o lume mai sanatoasa. Pentru ca toti meritam mai mult si avem nevoie de un sertar bogat in informatii reale despre adevarata frumusete.

Am creat acest univers bio, cu cosmetice 100% naturale din grija si iubire pentru mediul inconjurator. Pentru ca zilnic ne-am pus intrebarea: de ce ne intoxicam pielea si viata cu petrol? Pentru ca in viata nu putem controla totul, insa pielea noastra o putem hrani cu ingrediente naturale. Voi indrazniti la o viata conectata permanent cu natura?

Asa cum natura iubeste lumina si frumusetea ei, si noi, preferam o piele si un trup sanatos. Daca nu stiati, o piele bine hranita este fericita! Asadar, diferentele dintre chimic si natural sunt evidente. Nu trebuie decat sa vrei sa intri in permanenta in contact cu natura. Avem nevoie de mai multa incredere in noi!