Cum să ai o piele sănătoasă cu un machiaj natural

După cum spunea chiar Mihai Eminescu, natura nu minte niciodată. Tocmai pentru că de ani buni ne bucurăm de rezultate vizibile pe tenul și corpul nostru, vrem să facem planeta să conștientizeze că doar natura ne poate salva. Chiar îți propunem să îndrăznești să te machiezi în fiecare zi, să fii încrezătoare și frumoasă, dar natural. Cum să faci asta? Folosind cosmetice din natură.

Ca să știi, un machiaj profesional nu va fi niciodată reușit dacă nu folosești cosmetice organice certificate, care să fie 100% naturale.

 

Pentru binele tău și al pielii, nu uita că o viață în natură e cea mai bună cale spre sănătate.

Puterile unui machiaj profesional sunt nebănuite

Una dintre marile provocări pe care ar trebui să le acceptăm cu toții este să ne iubim doar cu natura și să renunțăm la parabeni și chimicalele pe care le găsim în multe cosmetice de pe piață. Să nu mai acceptăm să purtăm măști ieftine și să ne trezim. Dacă vrem să fim sănătosi, avem nevoie să ascultăm natura.

Recomandarea noastră este să folosești cosmetice organice. Produsele bio sfințesc întotdeauna locul și cinstesc persoana care acceptă să poarte un machiaj profesional, dar sănătos.

Singura medicină curată pentru piele e gama de cosmetice naturale. Iată și de ce îți recomandăm să folosești un machiaj natural. Cosmeticele netratate chimic, fără conservanți și coloranți sintetici au valențe terapeutice și țin semnele bolii și ale îmbătrânirii la distanță.  Dacă vreți să țineți emoțiile negative la distanță vă recomandăm să folosiți uleiurile aromate din plante. Pentru ca pielea să fie bine hidratată și corpul nostru să nu inhaleze substanțe chimice și să provoace îmbolnăvirea, este indicat să folosim cosmetice din această gamă.

”Și a zis Dumnezeu: Iată vă dau vouă toate ierburile care au sămânță, de pe toată fața pământului și toți pomii care au roade cu sămânță în ele. Acestea să fie hrana voastră.” (Facerea 1, 29) 

Tinerețe și nu bătrânețe

Dacă vrem, putem să stopăm oricând procesul de îmbătrânire. Cum? Protejându-ne de îmbătrânire cu machiaj profesional bazat pe cosmetice bio.Elizabeth Blackburn, biolog american, explică de ce efectele cosmeticelor bio sunt vizibile pe termen lung și cum să le folosim pe piele pentru a ține la distanță toate impuritățile. Descoperiți concluziile ei despre viitorul săntos al planetei cu ajutorul naturii, aici: https://schoolofthinking.org/2009/10/despite-elizabeth-blackburns-nobel-win-women-face-battles-in-science/

Dacă  este să enumerăm vedete celebre care folosesc cosmetice naturale, aici le vom menționa pe Doinița Nechifor, Doinița Oancea, Ani Crețu, Andreea Esca și multe altele.

Calea spre o piele frumoasă

Dacă vrei să te reinventezi și să ai grijă de pielea ta, fii atent la fermitatea țesutului și alege un machiaj organic. Vei beneficia de frumusețe naturală dacă vei folosi aceste cosmetice. Bogăția plantelor oferă elasticitate pielii și o menține vie și curată. Folosește plante naturale și vei simți doar parfum și împrospătare pe chip. Nici nu le vei simți!

Concluzia e că efectul magic al naturii nu se compară cu nimic.

Ce face bine pielii, menține sănătoasă și inima.

Râmâi cu sănătate și cu bucurie și nu uita că o piele fără riduri se datorează unui machiaj natural bazat pe cosmetice organice. Simplu, delicat și eficient. Trebuie doar să ai curaj să fii mereu pe primul loc.

Tu cum îți îngrijești pielea?

Comentarii Facebook

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

realizat cu ❤ și cafea de sweetlime