MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. USE CODE: “SALE70”.

Cart

Order online or call us (1800) 000 8808

Livrare gratuita la comenzi de peste 150 Lei

30 -Day returns money back

24/7 Support

Livrare și Plată

Livrare si plata

Procesarea tuturor comenzilor se va efectua in termen de 24 de ore lucratoare de luni pana vineri, termenul de primire a coletului fiind de 48 de ore de la efectuarea comenzii.

Pentru comenzile care au depasit suma de 100 Ron livrarea produselor se va face gratuit, iar pentru livrari mai mici de 100 Ron se va plati o taxa de transport de 15 Ron.

Aly Organic va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata, urmand ca dupa fiecare finalizare a comenzii sa primiti un e-mail de confirmare cu datele de livrare, inclusiv factura aferenta comenzii:

* In numerar, la primirea comenzii (ramburs).

* Online-Card Bancar: Tipurile de card acceptate sunt: Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca alyorganic.

Procesarea comenzilor prin card va fi efectuata prin serviciul de plati www.plationline.ro, plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.

* Prin virament bancar, la doua zile dupa confirmarea comenzii, cu ordin de plata in contul nostru: RO50INGB0000999905581391, ING Bank.

Societatea isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii si de nu onora comenzile catre cei care au un comportament inadecvat sau abuziv, care prin comportamentul lor perturba activitatea personalului si nu respecta procedurile magazinului.

La final, clientul va avea de achitat pretul produsului + taxa de livrare.