Obiceiuri excelente pentru un păr sănătos și strălucitor!

Cu toții ne dorim un păr sănătos, neted, strălucitor, dar din păcate multe din practicile pe care le abordăm nu sunt corecte și duc la deteriorarea lui. Nu este deloc greu să ne îngrijim de părul nostru pentru a putea fi sănătos și puternic, fără să se rupă și să se îngrașe repede. Trebuie doar să vrem!

Câteva obiceiuri sănătoase pentru păr pe care noi le-am încercat și ne fac foarte bine. Schimbarea e vizibilă cu ochiul liber. Hai să vedem care sunt!

 1. O dată pe lună folosește pentru păr o mască de avocado sau ulei de argan. Sunt miracol pentru păr și ajută la o mai bună creștere. Fir gros și sănătos!
 2. Umezește părul cu oțet alb înainte de spălare și lasă-l să curețe părul precum o mască timp de 10 minute. Apoi șamponezi, speli bine, clătești, iar părul tău va fi mult mai luminos și strălucitor.
 3. O dată la două săptămâni spală părul cu gălbenuș de ou crud în loc de șampon și apoi clătește foarte bine. Oul diminuează ruperea părului și îngroașă firul de păr.
 4. Nu îți strânge părul noaptea înainte de culcare. Lasă-l liber să respire!
 5. Masează scalpul cu o perie de lemn pentru a activa circulația sângelui și pentru a încuraja creșterea.
 6. Usucă-ți părul în mod natural și protejează-l de soare.
 7. Usucă întotdeauna părul înainte de culcare. Niu adormi niciodată cu el ud pentru că este sensibil și predispus la rupere.
 8. Folosește ulei de argan. Este cel mai bun tratament pentru vârfurile înspicate. Le va regenera și vei avea un păr sănătos.
 9. Fii relaxat. Chiar și stresul duce la deteriorarea părului.
 10. Ține cont de alimentație. Ai nevoie de obiceiuri sănătoase pentru un stil de viață echilibrat atât mental, cât și fizic. Părul tău are de suferit dacă nu mănânci ce trebuie. Nu evita niciodată din alimentație proteinele, vitaminele și grăsimile naturale. Părul tău are mare nevoie de ele. Și tu la fel. Totul e sănătate curată!
 11. Hrănește părul regulat cu măști organice bogate în vitamine și uleiuri naturale. Sunt vitale pentru sănătate!

 

 

Hai să îți recomandăm câteva cosmetice organice pe care să le folosești cu încredere pentru părul tău. Le-am testat și sunt terapie pentru corp și minte.

 1. Șampon natural nutritiv și regenerant pentru păr uscat. Spală delicat, regenerează, oferă vitalitate, protejează, hrănește și hidratează părul, oferă strălucire și vigoare.
 2. Șampon natural pentru păr normal/gras. Spală delicat și curăță scalpul de impurități. Reduce excesul de sebum, lasă părul mătăsos și fără pic de mătreață.
 3. Șampon natural pentru strălucire și creștere. Fortifică rădăcina firelor de păr, spală delicat, redă putere și strălucire, revitalizează și stimulează creșterea părului, adaugă o aromă fină de proaspăt.
 4. Ulei natural pentru păr, strălucire și hidratare. Îmbunătățește microcirculația, regenerează și vitalizează, hidratează, hrănește scalpul și părul, protejează împotriva razelor UV, combate efectele nocive ale radicalilor liberi, conferă strălucire și elasticitate.
 5. Balsam de păr nutritiv și regenerantHrănește și protejează părul în profunzime, u lasă senzația de păr încurcat, redă elasticitate, echilibru, finețe, lasă părul strălucitor și ușor de coafat.
 6. Balsam de păr pentru strălucire și creștere. Lasă părul uscat și ușor de coafat, redă elasticitate și stimulează creșterea și regenerarea firelor de păr.
 7. Balsam natural pentru păr normal/gras. Hrănește, protejează, oferă strălucire, echilibru, miros plăcut și întărește firul de păr. Descurcare rapidă a părului!

 

 

Toate produsele organice pentru păr recomandate și testate de către noi, conțin numai ingrediente 100% naturale. Sunt certificate bio și garantează frumusețe și strălucire pentru un stil de viață sănătos.

În concluzie, este bine să nu uităm că dincolo de toate, este bine să fim plini de energie și pozitivi. Tu ce faci pentru sănătatea părului tău?

Comentarii Facebook

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

realizat cu ❤ și cafea de sweetlime