MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. USE CODE: “SALE70”.

Cart

Order online or call us (1800) 000 8808

Livrare gratuita la comenzi de peste 150 Lei

30 -Day returns money back

24/7 Support

Protecția datelor personale

Protectia identitatii

Societatea Aly Natural Products Srl-D se angajeaza sa respecte drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, garantand securitatea si confidentialitatea informatiilor transmise prin intermediul website-ului alyorganic.com.

Societatea depune toate eforturile pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, de altfel, se obliga sa nu difuzeze unor terti datele personale ale clientilor, in afara de autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau autoritatile in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii. Datele cu caracter personal pe care le furnizeaza orice client, vor fi prelucrate doar in scopul propus al acestui site:

* Validarea comenzilor.

* Facturarea si livrarea produselor comandate.

* Trimiterea buletinului informativ (newsletter) in format electronic si eventualele promotii

* Informarea clientilor cu privire la functionarea site-ului.

* Contactarea telefonica in vederea rezolvarii oricaror probleme ce tin de relatia cu clientii.

* Obtinerea feedback-urilor cu privire la calitatea serviciilor si produselor (scopuri statistice).

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Aly Natural Products are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate.

Utilizatorul care detine un cont pe site-ul alyorganic.com este responsabil pentru accesarea contului si a parolei personale, fapt pentru care societatea nu poate fi facuta responsabila pentru erorile ce pot surveni ca si consecinta a neglijentei utilizatorului.