MID-SEASON SALE UP TO 70% OFF. USE CODE: “SALE70”.

Cart

Order online or call us (1800) 000 8808

Livrare gratuita la comenzi de peste 150 Lei

30 -Day returns money back

24/7 Support

Termeni și Condiții

Termeni si Conditii

Toate informatiile cuprinse in acest site sunt proprietatea Aly Natural Products SRL-D.

Utilizarea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii, ce reprezinta totodata contractul dintre parti. Din acest motiv, va rugam, cititi cu atentie aceasta sectiune.

Aly Natural Products SRL-D, in calitate de proprietar al web site-ului alyorganic.com, isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza structura si continutul acestuia oricand, fara nici o informare prealabila.

Web site – ul alyorganic.com este administrat si intretinut de catre Aly Natural Products SRL-D care va fi denumita in continuare Societate.

Persoana fizica sau juridica care utilizeaza si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului este denumita in continuare Client.

Intregul continut al site-ului alyorganic.com este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este este protejat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul in scris al Societatii, a oricaror informatii, date sau imagini statice/dinamice, se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Modalitati de a comanda

Magazinul de produse cosmetice naurale Aly Organic ofera patru modalitati de comanda a produselor dorite: on-line: direct de pe site-ul nostru www.alyorganic.com.

Facebook: intrand in contact direct cu noi. Email: la adresa office@alyorganic.com, impreuna cu toate datele dumneavoastra de contact si cu produsele dorite.

Telefonic: la numarul 0749471126 de luni pana vineri in intervalul orar 09.00 – 18.00

Garantia produselor

Toate produsele aflate pe site-ul Aly Organic provin direct de la producatorii sau distribuitorii acestora. Produsele sunt noi, in ambalaje originale, in conformitate cu caracteristicile si informatiile prezentate.

In cazul in care exista neconformitati privind caracteristicile prezentate, remedierea se va realiza in maxim 15 zile de la data in care clientul anunta Societatea in scris sau telefonic despre lipsa conformitatii a produsului.

Pentru produsele cosmetice nu se elibereaza garantie, acestea au calitatea de produse consumabile.

Declinarea responsabilitatii

Continutul acestui site este conceput in colaborare cu brandurile care au pus la dispozitie produsele si informatiile aferente acestora.

S-au depus eforturi considerabile pentru ca informatiile si descrierile adaptate/traduse sa nu modifice continutul informational. De aceea, Societatea nu este responsabila pentru descrierea produselor afisate pe site, acestea sunt identice cu cele oferite de catre furnizori si nu garanteaza ca nu sunt lipsite de erori.

Imaginile produselor de pe site sunt oferite cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot fi diferite de imagini, datorita schimbarii design-ului sau modificarii imaginilor de la producator. De asemenea, va rugam, sa tineti cont de faptul ca si nuantele pot sa difere in realitate, datorita setarilor de culoare ale monitorului vostru. De aceea, suntem disponibili sa va ajutam in identificarea nuantelor si produselor potrivite pentru dumneavoastra.

Descrierea produselor este informativa si poate fi modificata fara o anuntare in prealabil. Informatiile continute in acest site au titlu informativ si nu subtituie sfatul medicului sau a unui terapeut naturist. Utilizarea informatiilor de catre client se face pe propria raspundere, prin urmare, Societatea nu poate fi responsabila pentru calitatea si eficienta produselor in tratament.

Taxe

Pretul final platit de orice client include pretul produsului si costurile de expeditie.

Forta majora

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecut are este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Conflicte

Orice incercare de a frauda sau de a accesa neautorizat site-ul alyorganic.com se vor raporta la autoritatile competente.

Orice conflict aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Din momentul lansarii unei comenzi, a cumpararii produselor de pe site-ul alyorganic.com, se intelege ca utilizatorul/clientul accepta fara obiectii conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind cu un contract valabil incheiat.

Fie ca intalniti o problema in utilizarea site-ului sau doriti informatii suplimentare privind produsele disponibile, nu ezitati sa va adresati in scris la adresa office@alyorganic.com.

Date companie:

Firma: Aly Natural Products SRL-D

Sediul Social: comuna  Podoleni, str. Bociulesti, Nr 81, Judet Neamt

Cod unic de inregistrare: 35378360

J27/7/2016

Ing Bank

RO50INGB0000999905581391

Capital Social: 200 Ron